Денонощни Вик услуги и отпушване

Отпушване на канали, мивки, сифони и тоалетни

Търсите добър водопроводчик? Свържете се с нас още сега!
0879408905info@viksofia.eu

Водопроводчик за евтини услуги и ремонти в София

ВиК услуги по домовете

Търсите ли наистина добър водопроводчик в София, на който може да се доверите за разрешаването на всеки ВиК проблем или отстраняване на теч? Попаднали сте на правилното място! Можете да разчитате на нашите водопроводчици за всички ВиК услуги във Вашия дом. Отстраняване на авария, подмяна на спукана тръба или монтаж на нов смесител, предлагаме всякакви услуги и ремонти, свързани с ВиК инсталации. Нашите клиенти знаят, че когато имат нужда от водопроводчик, ние сме на разположение денонощно.Независимo дали става въпрос за ВиК авария, отстраняване на теч, счупен кран, монтаж на моноблок или нова ВиК инсталация, препоръчваме Ви да изберете опитен водопроводчик, за да сте сигурни в качеството на извършения ремонт.

Авариен водопроводчик

Екипът ни от водопроводчици предлага аварийни услуги и ремонти по домовете. Проблемите във ВиК инсталацията могат да доведат до сериозни и неприятни последствия, ако бъдат игнорирани дълго време. При нужда от ремонт, или при ВиК авария, можете да се свържете с нас по всяко време и да заявите посещение от водопроводчик. Теч от метални, пвц тръби, канализация, водомер или кран, за нашите ВиК майстори няма неразрешими проблеми. Те са добре квалифицирани и по този начин осигуряваме високо качество на предлаганите водопроводни услуги. За нас удовлетвореността на клиента е най-важна, затова се стремим да предложи мнай-ниската цена, в комбинация с отлично качество на услугата

Защо да изберете нашите услуги?

Защото гарантираме за качеството на предлаганите от нас ВиК услуги. Разполагаме с необходимата техника и обучени водопроводчици. Предлагаме най-ниските цени на водопроводни услуги в бранша. Изпълняваме денонощни ВиК услуги по домовете 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.Пристигаме навреме в уговорения ден и час и отстраняваме проблема бързо.

ВиК услуги

Монтажи и ремонти на смесители, батерии, казанчета, сифони, тоалетни и др. Изграждане и ремонт на ВиК инсталации

ВиК аварии

Денонощни аварийни ВиК услуги. Изваждане на счупени кранове без къртене, отстраняване на течове от водомери и ВиК инсталации

Отопление

Монтаж на радиатори и лири. Отстраняване на течове от отоплителни инсталации. Преместване и затапване на радиатори

БЪРЗО

КАЧЕСТВЕНО

ЕВТИНО

водопроводчик София водопроводчик ремонт авариен водопроводчик водопроводчик монтаж

Част от ВиК услугите, извършвани от нашите водопроводчици:

 • подмяна или ремонт на ВиК инсталация
 • отстраняване на теч от ВиК инсталация
 • отстраняване на теч от водомер
 • монтаж или ремонт на моноблок, тоалетно казанче
 • монтаж или ремонт на батерии и смесители
 • монтаж на мивки и тоалетни
 • монтаж на бойлери, радиатори и лири
 • монтаж на перални, сушилни и съдомиялни
 • подмяна на сифони и меки връзки
 • подмяна на кранове
 • смяна на водомери
ЦЕНИ НА ВИК УСЛУГИ ПОВИКАЙТЕ ВОДОПРОВОДЧИК

Често задавани въпроси

Предлагаме пълен набор от водопроводни услуги във всички квартали на София. Можете да се свържете с нас по всяко време на денонощието, за да уговорим удобен за Вас ден и час, в който да бъдете посетени от наш водопроводчик.

Тук можете да разгледате нашата работа.

Всеки ВиК проблем изисква индивидуален подход и решение. Приблизителна цена за услугата, от която имате нужда, можем да дадем след оглед на място или консултация с наш водопроводчик по телефон. Свържете се с нас, за да получите конкретна ценова оферта.

Можете да разгледате цените на някои от предлаганите услуги тук

Разполагаме с екип, който е на разположение денонощно. Предлагаме спешни и аварийни ВиК услуги до 30мин след Вашето обаждане, без допълнително заплащане за експресно повикване.

Повикайте водопроводчик тук

Първото нещо, което трябва да направите при авария във Вашия дом е да спрете водата от главния спирателен кран на Вашето жилище. Това ще предотврати по-сериозни щети в дома Ви. След това повикайте специалист, който да отстрани проблема.

Екипът ни се състои от добре обучени специалисти с доказан дългогодишен опит в сферата на ВиК услугите. Можете да бъдете спокойни, че водопроводчиците, които ще дойдат във Вашия дом, са добре подготвени и ще разрешат всеки един ВиК проблем.

Гарантираме за качеството на предлаганите от нас услуги и материали. Ако нещо не е наред, сме готови да го поправим абсолютно безплатно.